Op zoek naar professionele reinigingsproducten en -machines? Neem contact met ons op via 0344 633 698!
Volg ons ook op social media

Innosoft/Innoprotect

Innosoft B570 - Verwijderen van roest(vlekken) van roestvrij staal

Innosoft B570® is een speciale dieptereiniger die oxiden c.q. roest verwijdert van roestvast staal. Innosoft B570® is een witte viscose vloeistof op basis van organische zuren en oppervlakactieve stoffen zonder schuurmiddel met een pH van 3.

Het is geschikt voor intensieve reiniging van gecontamineerde oppervlakken zoals vliegroest en andere roestige plekken die ook wel theevlekken worden genoemd.

Verder is het beslist geen beitsmiddel en tast de oxidehuid van het metaal dus niet aan. Innosoft B570® is daarom zacht voor metaal maar zeer hard tegen oxiden en vuil. Het unieke van dit middel is dat het organisch is en daarmee ongevaarlijk voor mens en milieu. Hierdoor is Innosoft B570® zelfs geschikt om apparaten te reinigen die in de levensmiddelensector worden gebruikt.

Hoewel Innosoft B570® primair ontwikkeld is voor roestvast staal blijkt het middel ook bijzondere prestaties te leveren op metalen zoals koper, aluminium en zelfs op gewoon staal. In het laatstgenoemde geval dient men geen Innoprotect 580® te gebruiken. Bekende witachtige corrosiepokken op aluminium kunnen derhalve ook effectief met dit middel verwijderd worden.

Cleancare brengt namens Innomet het reinigingsmiddel Innosoft B570® voor roestvast staal op de markt. Voor extra bescherming is het product Innoprotect B580® beschikbaar.

Voor

Na

Unieke werking van het product

Roestverwijderaars en beitsmiddelen zijn er natuurlijk al genoeg op de markt. Wat maakt deze roestverwijderaar Innosoft B570 dan zo uniek?

  • Allereerst het meest belangrijke: Innosoft B570 werkt! Vliegroest op RVS verdwijnt probleemloos.
  • Innosoft B570 roestverwijderaar werkt niet alleen op RVS, maar ook op veel non-ferro metalen zoals koper, aluminium en zelfs gewoon staal.
  • Innosoft B570 roestverwijderaar is organisch: veilig voor mens en milieu, en mag daardoor zelfs in de levensmiddelenindustrie gebruikt worden. Dit in tegenstelling tot de gebruikelijke beitsmiddelen of aggresieve roestverwijderaars.
  • De oxidehuid van het metaal wordt niet aangetast; Innosoft B570 is hard tegen roest, maar zacht voor het metaal.
  • Door tensiden die de oppervlaktespanning verlagen komt Innosoft B570 tot in de poriën van het roestvrij staal waardoor men zogenaamde “under deposit attack” kan bestrijden.
  • In combinatie met Innoprotect B580 wordt corrosie in de toekomst zoveel mogelijk voorkomen.
  • Innosoft B570 mag als roestverwijderaar op medische hulpmiddelen en instrumentarium gebruikt worden.
  • NSF gecertificeerd: Innosoft B570 mag in de levensmiddelenindustrie gebruikt worden.

Opmerking: Vermijdt contact met natuursteen, net als andere zuur producten kan het steen hiermee reageren.

Voor

Na

Innosoft B570 - Remove rust with Innosoft B570®

Innosoft B570® rust remover is a special deep cleaner that removes oxides like rust from stainless steel. It is a white viscous liquid with a pH value of 3 consisting of organic acids and surface-active agents: it is free from abrasive particles. Innosoft B570® rust remover is suitable for the intensive cleaning of contaminated surfaces like flash rust and other rusty areas, also known as ‘tea-stains’.

To remove rust was never as easy as now. It is certainly not a pickling agent, so it does not attack the metal. Innosoft B570® rust remover is therefore non-aggressive for metals, but very effective on oxides and dirt.

Cleancare brings Innosoft B570® to the market for Innomet. For extra protection, Innoprotect B580® is available.

Bekijk deze producten in onze webshop: