Op zoek naar professionele reinigingsproducten en -machines? Neem contact met ons op via 0344 633 698!
Volg ons ook op social media
Deskundig advies
Offerte op maat
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €250,-

Over ons

Al 41 jaar exploiteren wij een zelfstandige groothandel. Dit kan je alleen maar vol houden als je bijzondere aandacht en liefde voor het vak hebt. Wij lopen graag voorop waar het gaat om vernieuwing en verbetering. Met een nieuw elan en de wind volop in de zeilen hoort ook een nieuwe website. Onze site voldoet weer aan de moderne eisen van deze tijd. Het is nu ook mogelijk om direct met de winkelwagen een bestelling te doen. De ruim 5000 artikelen worden zeer nauwkeurig omschreven, en bij al onze reinigingsmiddelen zijn de veiligheids- en product bladen te downloaden. Service, snelheid en levering tot in de werkkast is voor een service gerichte onderneming niet meer genoeg. Maatschappelijk verantwoord ondernemen hoort tot de kern van onze huidige business. Een goede zorg voor natuur, milieu en welzijn is een absolute must geworden. U vindt dit ook terug bij de toon aangevende partners met wie wij samen werken.

Afgelopen jaar zijn er 60 zonnepanelen op ons bedrijfspand geplaatst, momenteel leveren wij elektriciteit terug aan onze provider.

We zijn ambitieus in onze doelen: Continue verbetering van hygiëne en betere milieu prestaties voor al onze klanten. Met de ondersteuning van deze vernieuwde website werken wij aan een schonere omgeving, vandaag en in de toekomst.

Cleancare B.V. heeft naast externe vervoerders distributie met een eigen logistieke dienst, waardoor snel en uit voorraad kan worden geleverd. Met onze eigen vrachtwagen, bestelbus, en stationwagens kan dynamisch op de wensen van klanten worden ingesprongen.

De eigen service- en technische dienst van Cleancare B.V. waarborgt een optimale betrouwbaarheid van uw machines, waardoor een storingsvrije dagelijkse inzetbaarheid kan worden gegarandeert.