Op zoek naar professionele reinigingsproducten en -machines? Neem contact met ons op via 0344 633 698!
Volg ons ook op social media
Deskundig advies
Offerte op maat
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €250,-

Blog

Poetslappen en Tricotdoeken
Naast toiletpapier, handdoekpapier, toiletartikelen en schoonmaakproducten hebben wij ook een uitgebreid assortiment poetslappen en tricotdoeken. Dit zijn doeken gemaakt van gewassen oud textiel. Wellicht gebruikt u thuis oude polo’s, overhemden of T-shirts voor het poetsen van uw auto of het schoonmaken van mechaniek? Onze doeken en lappen zijn van uitzonderlijke kwaliteit, supersterk en kunnen gewoon worden gewassen en opnieuw gebruikt. In onze webshop vindt u een groot aantal verschillende soorten poetsdoeken. Voor het gemak hebben we ze onderverdeeld in zes verschillende categorieën: bonte poetslappen, bonte tricot poetslappen, witte poetslappen, witte tricot poetslappen, non wovendoeken en wegwerp poetsdoeken.
Lees meer
Samenwerking Cleancare en BasisBuren
Mede dankzij de komst van COVID-19 is er behoefte ontstaan om ook in de klaslokalen hygiënemaatregelen goed te regelen. Voor wat betreft te kiezen sanitaire apparaten en/of vullingen komt Ton de Lange op korte termijn langs op per school een voorstel uit te werken.
Lees meer
Toiletpapier
Toiletpapier, we gebruiken het allemaal iedere dag. Dagelijks worden er kilometers aan toiletpapier verbruikt bij bedrijven. Staat u wel eens stil bij de verschillende soorten toiletpapier?
Lees meer
Papieren handdoekjes: functioneel, besparend en hygiënisch
Er zijn verschillende manieren om uw handen te drogen. Onderzoek wijst uit dat handen drogen met papieren handdoeken de meest hygiënische methode is.
Lees meer